03. Децембар 2016 |

Добродошли на интернет презентацију Канцеларије за европске интеграције

види све

Актуелности

02Дец2016

Oбука дипломата и државних службеника из Републике Србије у Министарству иностраних и европских послова Краљевине Белгије

У периоду од 21. до 25. новембра 2016. године, у Бриселу је, у организацији Министарства иностраних и европских послова Краљевине Белгије, одржана обука за десет дипломата и државних службеника из Републике Србије.

28Нов2016

Плак пројекат - до потпуног усклађивања прописа са ЕУ

Пројекат Правне помоћи преговорима (PLAC II), вредан 2,6 милиона евра, помоћи ће Србији да усклади прописе са правним наслеђем ЕУ до краја 2018. године, у складу са роком који је одредила Влада Србије, изјавила је 24. новембра вршилац дужности директора Канцеларије за европске интеграције Ксенија Миленковић. Тај рок, како је истакла, не треба мешати са датумом могућег приступања јер ту улогу играју и околности и политика.

24Нов2016

Најава конференције поводом почетка пројекта Правна подршка преговорима (ПЛАK II)

Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије и Саветодавни центар за европска и правна питања (Policy and Legal Advice Centre, PLAC) организују 25. новембра конференцију поводом почетка пројекта Правна подршка преговорима (ПЛАK II).